Ny ungdomscheftræner starter i BTI Badminton

0
Privatfoto
Bindslev-Tversted If. Badminton har ansat Rune Christtreu som ny cheftræner for den kommende sæson.

Rune har næsten 10 års erfaring som badmintontræner og en uddannelse som folkeskolelærer i idræts-profil, hvilket efterhånden har givet en del erfaring indenfor undervisnings-feltet.

Jeg vægter min trænergerning meget højt, udtaler Rune. Da jeg ved, hvor vigtigt det er med en træner der er dedikeret og virkelig vil være med til, at udvikle de unge ansigter i klubben.

Jeg har selv spillet et par sæsoner i BTI i min ungdomstid, hvilket jeg var rigtig glad for. Og nu ser jeg ser frem til, at vende tilbage til klubben som træner og give det til ungdommen, som klubben var med til at give mig dengang.

Rune er selv aktiv spiller og deltager i stævner i det meste af landet. På holdplan tørner Rune ud for Vendsyssel Elite Badminton i 3. division. Jeg er stadig super motiveret til at spille, understreger Rune.

Ketsjeren bliver først lagt på hylden når den skal skiftes ud med krykker.

Rune får som ungdomscheftræner i BTI Badminton ansvaret for træningspassene mandag og onsdag samt den generelle planlægning af sæsonen i samarbejde med klubbens øvrige trænere.

Sæsonens første træning er onsdag den 22. august mens den officielle standerhejsning er onsdag den 31. august.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close