Solidt overskud i SuperBrugsen i Sindal

0
Formanden for Butiksrådet Johnny Andersen var glad for det store fremmøde på hele 68 medlemmer til Brugsens Årsmøde. Foto: Niels Helver
Det var en meget tilfreds uddeler, der på SuperBrugsens Årsmøde sidste torsdag kunne fortælle de 68 fremmødte medlemmer, at Brugsen nu har overskud på bundlinjen. Endda et solidt overskud på 328.000 kroner.

– Det er meget tilfredsstillende, at vi er gået ud af regnskabsåret med et regnskabsmæssigt overskud på index 193,3. Vi skal selvfølgelig investere overskuddet til gavn for Jer kunder. Det starter vi med allerede i uge 17, hvor vi begynder en opdatering af Brugsens køle- og fryseanlæg, fortæller uddeler Simon Rødkjær i sin beretning.

Årsmødet blev for første gang holdt i forretningen, og der blev lagt ud med, at butiksrådets formand Johnny Andersen bød velkommen, hvorefter Simon Rødkjær aflagde beretning om Brugsens drift og fremtidige tiltag for at gøre forretningen til Sindals foretrukne dagligvareforretning.

– SuperBrugsen i Sindal er en del af byens historie, men den er sandelig også en del af fremtiden. Vi vil udvikle forretningen, så den bliver byens foretrukne Madbutik. Det mål skal vi nå ved hele tiden at fokusere på kvalitet og service. Vi skal også have et højt aktivitetsniveau, og yderligere udvikle slagter- og delikatesseafdelingen, så kunder fra nær og fjern vil handle hos os. Yderligere skal vi være en aktiv og synlig del af bybilledet, siger Simon Rødkjær.

Mange nye tiltag er allerede iværksat. Brugsens nye “Fast lav pris” program er allerede en succes, hvor 2000 varer nu prismæssigt matcher forretninger som eksempelvis NETTO. På personalesiden, sker der også en del omrokeringer. Lars Bo Christensen er ansat som ny slagtermester, og der søges for tiden efter en elev samt en souschef. Tina Simonsen får dermed mere tid til udvikling af den store frugt- og grøntafdeling og til at være i kolonialafdelingen.

Efter beretningen var der valg til Butiksrådet. Der var genvalg til Per Hejlesen og Bente Blok. Anna Grethe Gaardbo ønskede ikke at genopstille og blev afløst af Birthe Larsen. Til suppleanter blev Minna Nielsen og Michael Fischer valgt.

Herefter bød Brugsens forskellige afdelinger på smagsprøver. Der var hummersuppe fra Læsø, slagter- og delikatesseafdelingen bød på et væld af hjemmelavede produkter, der var smagsprøver på Hansen is fra det lokale mejeri i Landerslev ved Jægerspris. Der blev budt på oste fra Thise mejeri, og Simon Rødkjær uddelte smagsprøver på forskellige vine og gav 20 procent på køb af vin denne aften. Johnny Andersen og Per Hejlesen forfriskede kunderne med forskellige specialøl, og Bente Blok uddelte med gavmild hånd smagsprøver på forskellige chokolader.

Selvom SuperBrugsen i Sindal er inde i en rivende udvikling med 1.926 medlemmer, så er nye medlemmer meget velkommen, for jo flere medlemmer der er, jo bedre udvikler den lokale brugsforening sig.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close