Tre gættede resultatet, da der blev samlet affald ind i Lendum

LENDUM: Der var rigtig fint fremmøde ved affaldsindsamlingen i Lendum og omegn. Knap 50 personer, store som små, var klar søndag formiddag, da indsamlingen startede.

Ruterne blev fordelt og alle grupper skridtede hastigt ud fra Soltorvet midt i Lendum. Efterhånden som sækkene blev fyldt op, blev de stillet i rabatten, hvorefter de blev samlet op og læsset i den store tiptrailer, som bagefter skulle transportere affaldet til vægten i Sindal på betonværket og videre på forbrændingen i Hjørring. Der var meget forskelligt affald, en nummerplade, papir, plastic og øldåser.

Til frokost serverede borgerforeningen pølser, øl og vand til de flittige indsamlere, hvoraf nogle stykker dog var tæt på at blive meldt savnet, da de glemte tiden i deres iver i jagten på affald.

Efter vejningen kunne man konstatere, at vægten viste 400 kg affald - og dermed blev vinderne af gættekonkurrencen Sussanne Kjøller, Sigurd Kjærgaard og Thomas Mølgaard som alle havde gættet præcist på de 400 kg. Chokoladen kan afhentes fra på mandag på Bredmosevej 15 Lendum hos formand Kjeld Nielsen.

- Borgerforeningen har efter dagens succes besluttet, at afholde affaldsdag hvert år fremadrettet og siger med tusind tak til alle fremmødte - også til Claus, som lod Borgerforeningen bruge køkkenfaciliteterne i Dagli`Brugsen, lyder det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...