Efter koncerten serverer Menighedsrådet en mindre forfriskning i våbenhuset

HØRMESTED: Torsdag den 26. september byder på en koncertoplevelse ud over det sædvanlige i Hørmested Kirke. Denne aften kommer den kendte sangerinde Anne Dorte Michelsen og giver koncert i den hyggelige kirke.

Anne Dorte Michelsen er blevet kaldt ”hverdagens blide besynger”. Men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter spænder fra nænsom inderlighed til livfuld spilleglæde, når hun tager fat på nogle af sine allerstørste hits som ”Ud under åben himmel”, ”Bruge og bruges”, ”En lykkelig familie”, ”Før eller siden”, ”Jeg har lagt mine våben” og ”Sig du kan li’ mig”.

Anne Dorte synger med stor indforståethed og evner at lade stilheden tale og siden sætte ordet i centrum, og folder sange og salmer ud, så man hører dem, som var det første gang. Ingen Anne Dorte Michelsen koncert går uden om Tøsedrengene, og herfra spiller hun altid nogle af de kendteste sange. Kirkekoncerterne er iblandet salmer og danske sange fra albummerne ”Fred hviler over land og by” og ”Så stille som sne”. - Anne Dorte Michelsen vil underholde på bedste vis med nye og gamle numre. Jeg husker specielt omkvædet ”Vil du se mit pæne hjem, vil du se en lyk’ lig familie” som en af de ørehængere, der prægede mit liv som småbørnsmor. Ja, tiden går, håret grånes, farves eller falder af. Sådan er livet, og tænk sig at kirker, der har eksisteret i næsten 900 år danner rammen om koncerter med nutidens musik ud over orgelspil ved kirkelige handlinger. Det er da tidens tegn på Folkekirkens rummelighed, siger formanden for Menighedsrådet Bodil Kjær.

Billetter kan erhverves hos Erling Christensen Møbler og Superland i Sindal fra torsdag indtil søndag den 22. september. Herefter kan ikke solgte billetter kan købes hos Bodil Kjær.

Efter koncerten serverer Menighedsrådet en mindre forfriskning i våbenhuset, hvor der også er mulighed for at købe CD’er med Anne Dorte Michelsens musik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...