SINDAL: Sindal Billard Klub har sendt følgende meddelelse:

Vore naboer, Hjørring Billard Klub, har i weekenden stået for afviklingen af Dansk Mesterskab i individuelt keglebillard for eliten. Mændene har været gennem kvalifikation, og de 16 bedste herfra og 8 kvinder deltog i stævnet.

Blandt de aktive spillere havde Sindal BK ingen deltagelse. Alligevel var klubben repræsenteret ved afviklingen af stævnet.

Joakim Nielsen og Michael Fischer havde nemlig givet arrangøren, HBK, tilsagn som frivillige hjælpere med dommergerning/listefører m.m.. På tilskuerrækken så man ofte Thorvald Jørgensen. Alle havde en god og lærerig weekend, idet der i de fleste kampe blev vist masser af flot keglebillard.

I en pause mellem dommergerningen faldt der pludselig en appelsin ned i SBK´s turban. En repræsentant fra Den Danske Billard Unions turneringsudvalg havde nemlig et rigtig godt tilbud til klubben. I kraft af den gode præstation i den nu afsluttede sæson i 2. division Vest, hvor det sluttelig blev til en meget flot andenplads, blev der nemlig tilbudt et wildcard til 1. division i keglebillard i kommende sæson. Efter en meget kort betænkningstid greb bestyrelsen og spillerne handsken og meddelte Unionen ja tak til oprykningen til 1. division.

Danmarksmester hos mændene blev Thomas Bræck, Vejby efter finalesejr over klubkammeraten Ole Nymark. Hos kvinderne blev det forhåndsfavoritten Charlotte Sørensen, Holbæk, der trak det længste strå efter en overbevisende sejr mod Susanne Vennersdorf, Viborg BC.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...