SINDAL: Nu er der nem adgang for alle til Sindal Billard Klub. Klubben har nemlig fået installeret en stolelift, der gør vejen til klublokalerne på 1. sal let tilgængelig.

Det er klubbens formand Ulrik Nielsen og kasserer Karsten Brath, der via fondsmidler har skaffet 60.000 kroner til stoleliften og installationen, der i alt har kostet 64.500. Det er Dansk Idrætsforbunds Fond, Julius Meyer Fonds Loge 64, Forsikringsselskabet Vendsyssel og Lions Club Hjørring, der har doneret de mange penge.

- Vi er utroligt glade for den store hjælpsomhed de forskellige fonde har udvist. Det betyder meget for klubben, at også gangbesværede medlemmer og gæster har nem adgang til klubbens lokaler, fortæller Ulrik Nielsen.

Sindal Billard Klub har valgt en lokal leverandør Cama Lift i Frederikshavn, der har stået for levering og installation. Selve stoleliften er af hollandsk fabrikat og kan bære 125 kilo.

Sindal Billard Klub er medlem af Dansk Idræts Forbund. Klubbens lokaler er på adressen Nørregade 7 på 1. salen over SuperBrugsen. Klubben råder over 300 kvadratmeter fordelt med et lokale til klubbens 5 moderne billardborde, et mødelokale, et spiselokale og et helt nyt køkken. Billardbordene er alle fra firmaet Søren Søgaard Billard, og der er 4 kegleborde og 1 carambolebord. Hvert bord vejer 1200 kilo, er opvarmet og får skiftet klæde hvert år.

- Vi er for tiden 45 medlemmer i alderen ”lidt for høj”. Der er en god klub med et godt socialt samvær og en god tone. Vi håber, at vi med tiden kan tiltrække flere yngre medlemmer, siger Ulrik Nielsen.

Klubben har 12 turneringshold, der hver anden uge spiller turneringskampe et sted i Vendsyssel. Også i Sindal spilles der turneringskampe. I alt deltager klubben i 14 turneringskampe i løbet af en vintersæson.

Sindal Billard Klub er en nøgleklub. Det betyder, at hvert medlem har en nøgle til klublokalerne og dermed kan spille billard på de tidspunkter, der passer bedst.

I bestyrelsen sidder foruden Ulrik Nielsen og Karsten Brath også Egon Jørgensen, næstformand, Kurt Rasmussen, sekretær og Poul Erik Thomsen er turneringsleder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...