Trio har slået dørene op

BINDSLEV: Fredag 16. november genåbnede Bindslev Hotel med nye forpagtere. Det er Rasmus Rasmussen fra Hjørring, Søren Nielsen fra Blokhus og kokken Andreas Busk fra Løgstør, der fremover vil stå for hotellets drift. Rasmus Rasmussen har ansvaret for den daglige drift, og Søren Nielsen står for salg og marketing. Andreas Busk er køkkenchef og uddannet kok fra Hotel Klitrosen på Slettestrand. Han har også været køkkenchef i Aarhus og i restaurant Salino i Blokhus.

- Vi tror på, at der er behov for hotel og restaurant i Bindslev. Hotellet ligger jo centralt i Vendsyssel med kort afstand til stranden, med et stort opland, og vi kan tilbyde en hyggelig atmosfære, der oser af nostalgi og charme. Her kan alle føle sig velkommen, fortæller Rasmus Rasmussen.

De nye forpagtere vil satse på det gode køkken med klassisk dansk mad og smørrebrød, både til frokost- og aftenservering. Kokken har ikke til hensigt at revolutionere de klassiske danske retter, men derimod at være tro mod traditioner og sikre kvalitet ved brug af kun de bedste råvarer.

Foruden mad a la carte satser hotellet også på mad ud af huset til enhver lejlighed, som eksempelvis en 3-retters nytårsmenu bestående af forret med røget sølaks fra Island med syltet sennep, crouton, dild og sprøde salater. En hovedret med nordjysk okseryg samt variation af løg, jordskok, pommes Anna og kryddersauce. Til dessert er der mørk og hvid chokolade som kage, mousse og knas, hertil vaniljeis og syltede æbler. Og som afslutning små kransekager á la Bindslev Hotel, der kan nydes efter middagen. Hotellet er allerede nu klar til at modtage bestillinger på mad ud af huset, der kan leveres hele ugen. Menuens sammensætning aftales med personalet.

- Vi modtager også meget gerne selskaber større eller mindre afhængig af anledningen, og vil vi gøre alt for, at festen bliver vellykket. Vi sammensætter selvfølgelig festen og menuen, som det ønskes, siger Rasmus Rasmussen.

Hotellets 9 værelser er også klar til at modtage gæster, der ønsker en overnatning.

Restaurantens åbningstider er torsdag, fredag og lørdag fra klokken 18 - 21 samt til frokost lørdag og søndag fra klokken 12 - 15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...