Noget for enhver smag for både løbere, fodgængere og cykelryttere i maj

ASTRUP: 25. maj holdes der igen Bøgstedløb i området omkring Astrup.

- Løbet er karakteriseret ved en unik rute gennem Bøgsted Skovs grønne natur, op og ned af lange bakker og forbi smukke skovsøer. Da ruterne i skoven kan være ekstremt hårde at gennemføre på de lange distancer, har vi år valgt at lægge noget af turen på halv- og helmaraton-distancerne på landevejen omkring Astrup. I stedet for at skulle løbe den legendariske rute på 10,5 km. to eller 4 gange, kombineres den nu med nogle flade stykker på landevej, så endnu flere har mulighed for at gennemføre de lange distancer, lyder det fra arrangøren.

Igen i år vil der være en bred vifte af løberuter at vælge imellem, da løbets koncept er, at alle skal kunne være med.

- Så lige meget om du er mest til en travetur med barnevognen eller rollatoren på den tre km. lange byrute, eller det er i år, du skal udfordre dig selv med en maraton, så har løbet en rute, der passer. Er jernhesten mere din stil, så har løbet på hele fire cykelruter, der er mellem 7,5 og 75 km, hedder det endvidere.

Ruterne er landevejsstrækninger, der veksler mellem fladt og kuperet terræn og som tager dig forbi både Bjergvej ved Tornby, Hellehøj og Baggesvogn. Vælger man den lange cykelrute, byder den på hele 550 højdemeter. Løbet er gratis for børn under 10 år, og der er ingen anden tidstagning end dit eget løbeur.

Der er ingen tilmelding på selve løbsdagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...