Turen gik til Tolne, da Myretuen tog afsted med grillpølser og kage i rygsækken

TOLNE: Traditionen tro gik turen igen i år til Tolne Skovpavillon, hvor Børnehuset Myretuen fra Hørmested holdt den årlige skovtur for nylig. Skovturen er noget hele huset altid ser frem til, det samme gør både forældre og bedsteforældre, da hygge og socialt samvær altid er i højsædet.

Børnene nød den nye legeplads der er kommet på området, og der var fuld fart hele dagen, med leg på kryds og tværs. Nogle havde medbragte net med, og forsøgte at fange fisk i søen, men det blev vist mest til nogle grene og blade, samt en spand der var blevet tabt deri tidligere på dagen.

Vejret var godt, og der blev grillet pølser og brød på grillen - og så var der selvfølgelig også eftermiddagskage.

Som sædvanligt var der også tombola, hvor der er mulighed for at købe lodder - alle gevinsterne er sponsoreret af forretninger i nærområdet, hvilket betyder meget for Børnehuset Myretuen. Alle pengene går ubeskåret til oplevelser til børnene, is om sommeren, ekstra legetøj og så videre.

- Vi synes det er en god måde, at lære hinanden at kende på, på tværs i huset. Det er altid hyggeligt, og det giver et godt sammenhold både mellem forældre, børn og de faglige voksne der har med vores børn at gøre hver eneste dag. Uden deres positive engagement, ville sådan en tur sikkert ikke blive arrangeret - det er noget vi alle nyder at deltage i, lyder det fra forælder Jasmin Linnemann Munk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...