MOSBJERG: Dagli’Brugsen i Mosbjerg undergår for tiden en større forandring. Brugsen er ved at blive moderniseret. Der flyttes rundt på de mange forskellige varegrupper til andre steder i forretningen med henblik på en mere logisk placering i forhold til kundernes indkøbsvaner. Der kommer nyt inventar i form af moderne hylder, og forretningen indrettes med fokus på større overskuelighed. Udvendigt sker der også noget nyt. Der opsættes skilte i Dagli’Brugsens nye design, og dele af bygningen bliver udsmykket med billeder.

- Det er nu 11 år siden, vi byggede til. Dengang var Brugsen en lille bitte forretning på kun 190 kvadratmeter. Efter tilbygningen kom vi op på 382 kvadratmeter samt en markant udvidelse af OK tankanlægget. Alt det har kunderne taget rigtigt godt imod og belønnet os med en god økonomi, så vi nu er i stand til at modernisere forretningen. Efter 11 år med de nuværende udvendige skilte i al slags vejr, trænger de til en udskiftning. Jeg er glad for, at bestyrelsen også har fundet penge til det, fortæller uddeler Karen Pedersen.

Når moderniseringen engang i marts er tilendebragt holdes der stor indvielsesfest. I den forbindelse lanceres der også nye kundevenlige åbningstider fra klokken 07.45 til 19.45 hver dag året rundt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...