Øjeblikkelig overtagelse af Landbrugslotteriet og Varelotteriet

SINDAL: Herretøjsforretningen Brunø har med øjeblikkelig virkning overtaget salget af Landbrugslotteriets og Varelotteriets populær spil.

Tidligere blev lodderne solgt af købmand Niels Holt, og da han lukkede forretningen, overtog Tommy Høj lotterikollektionen, der i forbindelse med lukningen af Sindal Farver og Høj Data nu er overgået til Brunø.

Selv om det er Internettet, der har skabt det store spillerboom af flere forskellige lotterier, foretrækker en kerne af spillere fortsat at benytte sig af de gode gamle kollektører, der giver personlig betjening og vejledning.

Landbrugslotteriet og Varelotteriet er to forskellige spil, der sælges af den samme forhandler. Det 111 år gamle Landbrugslotteri støtter blandt andet åbent landbrug, økologi, mindre landbrug, skoletjenesten, dyrevelfærd og almennyttige formål. Varelotteriet har eksisteret siden 1887, og her går overskuddet tilbage til lokale foreninger og til landsdækkende velgørende formål. Begge lotterier sælger deres lodsedler både som hele og halve lodder, og eventuelle gevinster indløses hos den lokale forhandler.

Lotterikollektrice Jette Rømer er behjælpelig med råd og vejledning om de to forskellige spil.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...