13 sange, da ”The man in black”’s liv blev oprullet

SINDAL: I Walk the Line, direkte oversat ”Jeg går på linjen” eller måske mere korrekt ”Jeg går på kanten af livets vilkår” er en af Johnny Cash mest berømte sange. Den og tolv andre af hans sange kunne i søndags opleves til en stor koncert i Sindal Baptistkirke. Koncerten formerede sig som et multishow med fortællinger om Johnny Cash liv, koncert, fællessang og gudstjeneste.

Baptistkirken havde inviteret alle til denne gratis koncert med musikere fra Købnerkirken på Amager. Det er kirkens præst Jan Kornholt der, sammen med Jan Kaas Henriksen, Kurt Reinhardt Pedersen, begge sang og guitar, Kaare Lassen på bouzouki, guitar, sang, mundharmonika og Jesper Mølgaard på bas, rejser rundt med multishowet om Johnny Cashs liv og vilkår.

Bandet, der til daglig synger i Amager Gospelkor, havde udvalgt de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash sange, hvis indhold blev fortolket og sunget i et halvanden times program. Mellem sangene berettede Jan Kornholt fra Johnny Cashs liv i ord og billeder.

Johnny Cash (1932-2003) blev en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ”The man in black” med den dybe stemme, de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i kriseperioder med skilsmisse, alkohol og stofmisbrug. De personlige kampe og troen på Gud er de centrale emner i Johnny Cashs sange. Derfor var denne koncert med hans musik og hans liv en gribende oplevelse for alle, uanset man er kristen eller ej.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...