Arrangørerne efterlyser brugte frimærker, gamle lysestumper, gevinster til tombolaen eller til det amerikanske lotteri samt hjemmebag, syltetøj eller andet til salgsboderne

SINDAL: I 198 år har Danmission været med til at skabe velfungerende og bæredygtige lokalsamfund rundt om i verden blandt andet i Mellemøsten, Asien og Afrika, hvor målet er at bekæmpe fattigdom med fokus på udvikling af lokale holdbare samfund. Det sker gennem projektet ”Fremtidsbørn”.

Alle børn har nemlig ret til at vokse op under sunde og trygge forhold. Ulykkeligvis er det langt fra alle, der gør det. Mange børn i Tanzania savner helt basale fornødenheder som mad, rent vand, lægehjælp og skolegang samt beskyttelse mod overgreb. I Danmark lever vi et liv, hvor vi kan tage mad og uddannelse for givet, og vi har derfor aldrig skulle tage stilling til, hvem i familien der skulle gå sulten i seng eller undvære skolegang.

Klar til årlig basar

At hjælpe koster penge, derfor indsamler Danmission rundt omkring i landet penge til formålet på forskellig vis.

I Sindal gøres det blandt andet ved den årlige basar i Sognegården, som i år er lørdag den 2. november. Fængsels- og sognepræst Ulrik Maarup Iversen åbner basaren klokken 10. Derefter kan de besøgende handle i basarens mange spændende salgsboder med flotte håndarbejder, genbrugslys, bagværk og syltetøj.

Der er også en stor tombola med 400 gevinster samt amerikansk lotteri og en Café med lækkert smørrebrød, kaffe, te og lagkager. Og igen i år er der lotteri om en stor mortensaftenskurv med and og andre lækkerier til en hyggelig familiesammenkomst.

Kor og kaffehygge

Kirkens Børnekor medvirker og trækker de første lodder i tombolaen. Klokken 13.30 er der traditionen tro modeshow, hvor Røde Kors Genbrug i Sindal viser smart genbrugstøj, og herefter er der stort basar-kaffebord. Har man brugte frimærker, gamle lysestumper, gevinster til tombolaen eller til det amerikanske lotteri samt hjemmebag, syltetøj eller andet til salgsboderne modtages disse ting med tak af Elin og Henrik Horsholt, der efter aftale på telefon 24 98 99 81 gerne henter tingene.

Overskuddet fra basaren hjælper Brødremenigheden og Danmission i deres arbejde med projekt ”Fremtidsbørn” og er med til at bekæmpe, at børn bliver lemlæstet eller dræbt, fordi de er albinoer, at børn lever en hverdag med vold og overgreb i skolen og i hjemmet, at børn, som har mistet deres forældre, lever i ensomhed, og at børn vokser op i fattigdom og frygt. Alle er velkommen, MobilePay kan benyttes, og der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...