Sindal Idrætsforening, Sindal Udviklingscenter og Sindal Borgerforening havde aftalt helikopterrundflyvninger med Sima Helikopter

SINDAL: I forbindelse med Loppemarked og Hyggelørdag på Bytorvet i Sindal sidste lørdag havde Sindal Idrætsforening, Sindal Udviklingscenter og Sindal Borgerforening aftalt helikopterrundflyvninger med Sima Helikopter.

Flyvningerne udgik fra området ved enden af Engvej ved Amagergade. Lige fra den første flyvning klokken 11, var der familier, der ville se Sindal og omegn fra luften. En af dem var Thomas Køhler, stifter og ejer af Akademisk Rejsebureau i København og hans 10 årige søn Tobias. De er for tiden på ferie i Skagen og havde her set et opslag, der fortalte, at der var helikopterrundflyvninger i Sindal, og det måtte prøves. Thomas Køhler ville gerne have en lidt længere tur end standarden, så han bestilte en udvidelse til også at omfatte Frederikshavn.

Mens Thomas og sønnen var oppe og flyve kom en ny familie, der ville se deres hjemegn fra luften. Der var Mie og Ali med børnene Rebecca, Lærke og Cilas, der for første gang skulle flyve i helikopter.

Daniel Nielsen fra Sima Helikopter var på jorden og instruerede i sikkerheden vedrørende flyvningen.

Allerede på lørdag den 10. august til Air Show i Sindal Lufthavn er igen mulighed for at se Sindal fra luften med Sima Helikopter.

Bag Sima Helikopter står 38 årige Jonas Haagensen, som har fløjet helikopter siden 2008. Sima Helikopter er en lille virksomhed, der benytter en firepersoners helikopter til rundflyvning, fotoflyvning, persontransport, events og meget mere. Helikopteren har normalt base på Fyn, men i skolernes sommerferie er basen rykket til Sindal Lufthavn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...