Træf i Tolne Skov for 15. gang

TOLNE: The Irish Waterfalls var det sidste band, der spillede i den gamle Glassal i Tolne Skov, inden den lukkede for altid. Det skete til sidste års Ældretræf. I år er The Irish Waterfalls det første band, der spiller til det 15. Ældretræf søndag 21. juli. Det sker i den helt nye Staklade, der er opstået på ruinerne af Glassalen.

Endnu engang er det Mosbjerg - Tolne Landsbyråd, der sammen med et stort antal frivillige står for træffet, der er et overflødighedshorn af sang, musik og dans. Herudover er der et stort antal udstillere med attraktive tilbud til et godt seniorliv.

Træffet starter klokken 11 med velkomst af formanden for Landsbyrådet Kirsten Walther, herefter går det slag i slag med musik, dans og underholdning hele dagen. Foruden The Irish Waterfalls underholder de populære Tårs Syngepiger, og Flemming Fiol spiller op til dans.

Arrangørerne har også sørget for, at ingen skal sulte under træffet. Der kan bestilles frikadeller/frankfurter med kartoffelsalat inden den 15. juli. Ældre Sagen kommer med den store grill, og Brian Madsen er klar til at servere pølser fra grillen. Det anbefales at bestille mad i god tid, da der sidste år var stor efterspørgsel på frikadellerne.

Deltagerne får også mulighed for at opleve den grønne bøgeskov fra hestevogn. Det er Peter Rasmussen der igen i år tilbyder en gratis køretur rundt i den smukke skov med et smut omkring Tolne By. I Skovpavillonen er der tombola med flere hundrede gevinster samt udstillinger i alle sale. Der er både nye og tidligere udstillere. Af nye kan nævnes pileflet med Kirsten Thomsen, Høsten Torp kommer med salami pølser, og Zinzino medbringer diverse olier til kroppen. Herudover er der 12 andre udstillere blandt andet Jane Sko, Krinolinen med strik, Tenna Lundholm med smykker og meget andet.

Uanset vind og vejr kan deltagerne få en begivenhedsrig dag i og omkring den gamle Skovpavillon og opleve den nye Staklade. Selv om Ældretræffet er i Tolne Skov, er det nemt at komme dertil, for toget stopper ved Tolne Station.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...