SINDAL: Det var en regnvåd dag, men det holdt ikke glæden tilbage for de mange gæster og arrangørerne, da Sindal Marked åbnede Kristi Himmelfartsdag.

Fire markedsdage med fuld sol, har været mere en undtagelse end en tradition, men andre traditioner som musik og gratis sildebord på åbningsdagen, trak som altid mange gæster til.

Sindal Marked blev i år skudt i gang af både en borgmester og en statsministerkandidat.

Der var - traditionen tro - gratis sildebord efter den officielle åbning ved borgmester Arne Boelt, som takkede de mange frivillige og markedsudvalget, for det store arbejde der år efter år bliver lagt i for at gennemføre Sindal Marked. Mette Frederiksen havde meldt sin ankomst til åbningen, hvor hun hilste på gæsterne og fik taletid på scenen, hvor hun ønskede alle nogle skønne markedsdage.

Kandis, Tennis, Petrol, Tørfisk, Wild Rose Country Band, Ib Grønbeck, Sun-Z og mange flere står på programmet i de fire dage.

- Vi har bestræbt os på at lave god underholdning for alle aldersklasser, så uanset alder, er der god grund til at besøge Sindal Marked, fortæller Henrik Petersen, der trods en regnvåd start var ved godt mod.

Markedet slutter søndag eftermiddag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...