HØRMESTED: Siden efteråret 2014 har det været en tradition hos Erling Christensen at præsentere forårets og efterårets modekollektioner til kvinder ved elegante shows i det store møbelhus i Hørmested. For Erling Christensen er ikke bare møbler, det er også et modehus med elegant tøj, sko, støvler og tasker til kvinder i alle aldre. Dette efterårs mode blev præsenteret i torsdags til et totalt udsolgt modeshow.

- Med 120 solgte billetter, må vi sige, at det er en overvældende succes. Det er det største antal besøgende til vores modeshow indtil nu, fortæller Birthe Andersen fra EC Møbler.

På catwalken gik lokale mannequiner, og tøjet blev som altid præsenteret af Per Hejlesen som konferencier. Der blev vist 56 forskellige sæt tøj, hvor vægten var lagt på det moderigtige efterårstøj til hverdag og fest. Kollektionen var ungdommelig til den voksne kvalitetsbevidste kvinde. Modellerne præsenterede også elegante sko og støvler til efterårets omskiftelige vejr fra firmaerne Shoe The Bear og Stylesnob.

Midtvejs var der pause, hvor der blev serveret tapas, diverse oste og kaffe med kage. Herefter fortsatte modeshowet endnu en times tid.

Aftenen igennem var der lodtrækning om flotte præmier på indgangsbilletten, og den rette stemningsmusik blev under hele showet leveret af Rasmus Kejser.

Efter showet var der lejlighed til at se nærmere på husets store udvalg af tøj fra modehuse som Soft Rebels, Liberté, Minus og Mapp, og mange gjorde en god handel, da der denne aften var gode rabatter at hente.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...