Foredrag i Sindal Sognegård om elevers brug af sociale medier

SINDAL: Der tales meget om brug af sociale medier i og uden for skolen. Er det muligt at navigere etisk forsvarligt, så mobiltelefon og computere konstruktivt indgår i undervisningen og ikke forsimpler det menneskelige fællesskab?

Det spørgsmål søges besvaret torsdag 15. november fra klokken 19 - 21.30 i Sindal Sognegård.

Her kan man høre elevernes konklusion efter et gennemført forsøg, hvor skoler i Hjørring og Frederikshavn kommuner har haft fokus på digital dannelse

Man kan også høre et indlæg af Malene Charlotte Larsen, cand.mag., ph.d. og lektor på Institut for Kommunikation på Aalborg Universitet, som vil komme ind på, hvorledes der bedst muligt navigeres i krydsfeltet mellem muligheder og risici.

- Foredraget sigter mod at være i øjenhøjde med de unge: At udvise stor forståelse for deres brug af digitale og sociale medier – og samtidig åbne deres øjne for, hvordan de bliver bedre rustet til at være en del af den digitale virkelighed. Alle med interesse for dette spændingsfelt - både unge, forældre og lærere - indbydes hermed til dannelseskonferencen under det overordnede og landsdækkende tema: ”Hvad skal vi med skolen?”

Udvalget bag konferencen består af lærere, forældre og repræsentanter fra Folkekirkens Skoletjeneste

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...