SINDAL: Sindal BK Serie 3 hold 2 har på udebane spillet mod Brønderslev 2. Resultatet blev en meget smal sejr på 5-3.

Thorvald Jørgensen (6,21) strøg ud på banen i et hastigt tempo. Således havde han hurtigt bragt sig langt foran. Undervejs brillerede han endda, til tilskuernes store morskab, med en række flotte specialstød. Opvisningen sluttede naturligvis med en tårnhøj sejr.

Kurt Toft (4,23) fik ikke den bedste start. Han fik dog kæmpet godt med tingene. Langsomt fik han således hentet det forsømte. Herfra var der små skiftende føringer. I slutfasen fik han igen overtaget. Desværre udnyttede han ikke muligheden, og modstanderen smuttede indenom for først at nå sin distance. I det obligatoriske efterstød var han heldigvis kold som is. Med en sikker karambolage til rødt sikrede han uafgjort. Dermed tog han et meget vitalt matchpoint.

Poul H. Pedersen (6,68) deltog i et meget spændende opgør. Der blev konstant givet og taget efter bedste evne. Altså close race af den mest publikumsvenlige slags. Da begge spillere manglede en enkelt pind i at lukke gamet, blev der lavet en genistreg. Han hev nemlig et par snickers op af lommen. Det gav straks fornyet klarsyn. Således lykkedes det sluttelig at hive sejren i land.

Erik Brogaard (4,93) var fra start virkelig på glat is. Bordets beskaffenhed fik han på intet tidspunkt afkodet. Samtidig strøg modstanderen ud over steppen. Der blev rodet godt og grundigt efter et brugbart værktøj, men det kom desværre aldrig til overfladen. Slutfacit blev således et kolosalt stort nederlag.

Med den smalle sejr forsvarede holdet den øjeblikkelige førsteplads i kredsen. Der er nu opnået 13 point, og de nærmeste fire forfølgere har hver skrabet 10 point sammen.

Ved den individuelle turnering Søgaard Cup i keglebillard har Michael Fischer (17,71) været i Morsø B.K. for at spille anden runde.

Michael indledte ret så optimistisk. Modstanderen satte dog hurtigt en stopper herfor. Således blev det desværre meget op ad bakke. Selv om han forsøgte blev det bare ikke så synligt på tavlen. Altså et meget klart nederlag efter en ordinær indsats. I den følgende puljekamp var det nu vind eller forsvind. Her kom han helt anderledes fra start. Den afgørende føring blev etableret, og herfra blev det mere eller mindre en ekspeditionssag. Altså en meget flot sejr efter en god indsats. Med sejren snuppede han andenpladsen i puljen og dermed tillige den fortsatte deltagelse i turneringen.

I den samme cup har Joakim Nielsen (29,11) på hjemmebane også spillet anden runde. Joakim indledte med en indsats noget under middel. Da modstanderen samtidig oppede sig en del, blev det pludselig meget svært. Alle forsøg på at rette skuden op løb således ud i sandet. Sluttelig måtte han derfor indkassere et meget klart nederlag.

I den sidste puljekamp var han nu tvunget til at sejre, for at sikre den videre deltagelse. Han gik således frisk ind til opgøret. Hurtigt fik han da også gang i det polerede spil. Med de gode dessinvalg strøg han bare afsted ud på de vilde våger. Modstanderen gjorde det ligeledes glimrende. Således blev opgøret meget seværdigt. Sluttelig kunne han dog trille en meget sikker sejr i hus. Gennemsnit 41,53.

Alle spillere sluttede nu med hver 2 matchpoints, og det opnåede procentgennemsnit skulle derfor afgøre den endelige placering i puljen.

Her snuppede Joakim førstepladsen. Således kvalificerede han sig til næste runde i turneringen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...