Børn og voksne på Sindal Skole gik ferien i møde med fest og sjov på sidste skoledag

SINDAL: Det gik ikke stille for sig, da elever og lærere på Sindal Skole fejrede den sidste skoledag i fredags. Der var optræden af lærerne, musik og sang fra eleverne og kaskader af konfetti.

Det er en gammel tradition på skolen, at den sidste skoledag inden sommerferien fejres med optrin af forskellig slags. Omkring 600 elever var samlet i festsalen, da ”Sofie Linde” bød velkommen til ”Fokus på noget” et show, hvor hun som vært vil udforske tre kendtes liv. De tre kendte i dagens show er Bo Krabbe, manden bag gigantsuccesen ”Shake D’Affal”, en drik baseret på affaldsmad. Den super seje Spiderman og den total tjekkede Ternet Ninja.

Det viser sig hurtigt, at den tilsyneladende ærlige og succesrige Bo Krabbe blot er en ond forretningsmand, der vil tjene penge på børnenes madpakker, som han stjæler og omdanner til drikken ”Shake D’Affal”. Heldigvis bliver han gennemskuet og sammen med Spiderman og Ternet Ninja fanger Peer Betjent Bo Krabbe og sætter ham bag lås og slå. Og på den måde ender historien godt og alle kan tage afsted på en velfortjent ferie.

Der var også sang og musik med elever fra Musik og Drama klassen ”Broadway” , der havde sammensat et band til lejligheden, og 4. og 5. klasserne sang egne sange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...