Lynhurtige processorer i lysende kabinetter på friskole

MOSBJERG: Mens andre fejrede Halloween var 14 elever fra Vendsyssel Friskole i Mosbjerg, samlet omkring skærmene for at spille mod hinanden.

- Efter tre franskbrød og fire varme leverpostej var spillerne klar til eSport turneringen, skrev Kamilla Krag Andersen på Vendsyssel Friskoles Facebook side.

Med chips, sodavand, gaming headset og lynhurtige processorer i lysende kabinetter, var spillere så småt klar til mini LAN turneringen, fredag aften, der blev afviklet fra klokken 13 til 23 med elever fra 7.- 9. klasse.

eSport hedder det, hvor spillerne har deres egne gaming computere, og andet vigtig gear med, og i et netværk dyster mod hinanden i, at være bedst til computerspil.

Kamilla Krag Andersen der er lærer på skolen, og arrangør af gamin festivalerne, fortæller at interessen for eSport er vokset de seneste år, og nu er et valgfag på friskolen, et tilbud som tilgodeser interessen for gaming, hvor også sammenholdet mellem spillerne betyder meget.

Kamilla Krag Andersen kunne også fortælle at, der allerede i næste måned et mini LAN, og at der i februar måned holdes et noget større eSport-arrangement, hvor der spilles i et helt døgn fra kl. 15 til kl. 15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...