HØRMESTED: Onsdag den 24. oktober byder på en spændende koncertoplevelse i Hørmested Kirke. Det er Ester Brohus med Band, der giver koncert i den hyggelige kirke. Koncerten starter klokken 19.30, og billetter kan købes hos Erling Christensen Møbler samt hos Superland i Sindal indtil den 21.oktober. Herefter kan overskydende billetter købes ved henvendelse til Bodil Kjær på telefon 40734675 eller mail klarupdal@gmail.com.

Ester Brohus, der er født den 18. august 1961 i Hjørring, er sanger og sangskriver. Allerede som barn optrådte hun med sin familie med kristen musik, især gospel. Midt i 1980'erne begyndte hun at arbejde med sine egne sange med inspiration fra amerikansk countryrock. Hendes debutalbum The Perfect Way fra 1992 blev begyndelsen på en udvikling, der har gjort hende til en central kunstner i dansk country og folkrock.

Ester Brohus finder ofte inspiration til sine sangtekster gennem de mange skæbner, hun møder på sin vej. Hun er drevet af en naturlig nysgerrighed og et videbegær, når det kommer til mennesker. Både de lokale i Hedensted, hvor hun bor, og dem hun møder, når hun er på landevejene med sit band cirka 80 - 100 af årets 365 dage. Ikke mindst i fængslerne, hvor Ester Brohus og Band ofte giver koncerter. Nummeret "Don't Be Afraid" er netop skrevet til en af fangerne, som hun har kendt og fulgt i over ti år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...