STØTTE: SIF modtog 17.000 kr. fra lokale OK-kunder til ungdomsaktiviteter

SINDAL: Sindal IF Fodbold har modtaget næsten 17.000 kr. plus moms fra den lokale OK-tanks kunder.

- Vi bruger hovedsageligt vore sponsorkroner på ungdommen, fortæller formanden Erik Rømer fra Sindal IF Fodbold, og han forklarer videre:

- Det er oftest som tilskud til deltagelse i stævner, for eksempel har hele klubben hvert år deltaget i Bording Cup med hold fra U 8 til U 15. Det skaber jo en helt speciel atmosfære, når vi er rigtig mange samlet både til kampene og til fælles spisning og overnatning. Nogle af de ældre årgange har været i udlandet, vi har blandt andet haft U 16 i Bayer Uerdingen i Tyskland. Vi har i alt 459 medlemmer og her af er hovedparten børn og unge.

- Vi har på det seneste haft fremgang af nye medlemmer, og det har især været drenge. Vi arrangerer vores ”store kampdag” lørdag 15. juni, og så spiller næsten alle vores hold på hjemmebane den dag, så man kan følge klubbens øvrige hold, og selv spille. Så slutter vi med fælles spisning, da det sociale fællesskab er noget vi vægter meget højt i klubben.

Pengene har OKs kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort ved SuperBrugsen i Sindal. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og SuperBrugsen i Sindal, der udbetaler pengene.

Op til 15 øre for hver liter

OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Sponsoraftalen med den pågældende klub eller forening kan i alt opnå 15 øre i støtte for hver liter, bilisten tanker. Der er først og fremmest fem øre for at tanke brændstof.

Men også fem øre for samme liter brændstof, hvis bilisten er el-kunde i OK og yderligere fem øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man faktisk støtte lokalsporten med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK har i en lang årrække støttet mange forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalsporten.

- Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Lige nu har mere end 1.600 foreninger fordelt over hele landet en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK, i en pressemeddelelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...