SINDAL: Sindal Bykirke var forleden fyldt med 120 glade børn og voksne til fastelavnsgudstjeneste. Der var hekse, vilde tigere, søde bier, en dansende mariehøne og mange andre i skøn forening.

Til den festlige gudstjeneste medvirkede Sindal Skoleorkester, der nu tæller 14 medlemmer, og sammen med det store børnekor Rødderne gjorde de gudstjenesten ekstra festlig med flot musik og dejlig sang.

Sognepræst Iben Aldal stod for gudstjenesten og prædikede over søndagens tekst til fastelavn, da Jesus blev døbt af Johannes Døberen. Til at illustrere dåben medvirkede konfirmander, der var klædt ud som Jesus, Johannes Døberen og folket. Det var en gudstjeneste i børnehøjde, og børnene flokkedes omkring præsten og konfirmanderne og sugede historien til sig.

Efter gudstjenesten var der aftensmad i Sognegården, hvor kirketjenerne serverede børnevenlig mad i form af frikadeller og pastasalat. Det var også noget de voksne kunne lide, og alt blev spist til den sidste pastaskrue.

Herefter var der tøndeslagning. Tre tønder var hængt op. En til børnehavebørnene, en til de lidt større børn og en til de største børn. Børnehavebørnene var hurtige til at slå deres tønde ned og ud væltede slik og andre rare sager, som børnene tog til sig. Det varede noget længere for de større børn at få hul på deres tønder, men det lykkedes til sidst, og også i disse tønder var der god ting og sager, som hurtigt blev sat til livs.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...