224 elever og forældre var samlet til dimission ved PMU i Sindal

SINDAL: I fredags dimitterede 18 unge og afsluttede dermed den 3-årige STU uddannelse (Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) ved PMU i Sindal. Til dimissionsfesten og årsafslutningen var alle de unge og deres pårørende inviteret. 224 havde taget imod invitationen til en fest, der begyndte med mexikansk inspireret mad lavet af PMU Catering & Køkken. Herefter var der taler inden selve dimissionen, hvor de 18 unge fik deres afgangsbevis og STU-hue.

Lena Donkjær Andreasen souschef i organisationen Ligeværd ønskede tillykke med uddannelsen og talte om vigtigheden af, at der er en sådan uddannelse, så unge med særlig behov kan føle ligeværd med andre uddannelser. Herefter talte forstander Conrad Andreasen til dimittenderne, og her fortalte han om den praktiske uddannelse til livets gerninger, og hvor vigtigt det er, at politikerne fortsat afsætter midler til denne form for uddannelse, så de unge kan komme videre i livet.

Efter talerne uddelte forstander Conrad Andreasen, viceforstander Solveig Vejen og socialrådgiver Helle Olsen afgangsbeviser og STU-huer til den enkelte. Og som traditionen byder, var det et familiemedlem, der overrakte huen til dimittenden.

Sluttelig blev der budt på dessert og kaffe, inden der blev ønsket god sommerferie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...