SE BILLEDERNE - opbakningen og deltagelsen fra lokalsamfundet, kunstnere og kunsthåndværkere var stor

TOLNE: Ligesom alle de foregående år, hvor Tolne Efterskole har dannet rammerne om en kunst- og hobbymesse var opbakningen og deltagelsen fra lokalsamfundet, kunstnere og kunsthåndværkere stor.

De mange besøgene kunne opleve en bred vifte af kunstnere og kunsthåndværkere ved messen, som er et spændende startskud til julens kommende begivenheder, hvor flere udstillere havde benyttet lejligheden til at markere, at det snart er jul, med salg af nisser og kranse. De besøgende kunne hente inspiration, handle og få smagsprøver på en lang række forskellige delikatesser, mens Hits Up der spillede.

Det er eleverne på efterskolen der sammen med skolens medarbejdere, havde arrangeret dette års kunst- og hobbymesse. - Eleverne har gennem det sidste stykke tid været med til at planlægge og forberede messen, og brugt meget tid på at klargøre skolen og standende til udstillerne, og ikke mindst på det bagværk der bliver solgt i cafeen, fortæller, Jeanette Kapper Holtegaard som er lærer ved Tolne Efterskole. Formålet er, at få eleverne inddraget, og føle det er dem der er i centrum, så de kan vise at de er engagerede og stolte af deres skole, ved at være med til at lave sådan et stort arrangement.

Det er 11. gang skolen er vært for et arrangement af denne type, hvor mange udstillerne kommer igen hvert år. - De betaler for standen ved, at levere gevinsterne til det amerikanske lotteri, ofte med ting fra deres egen stand. Overskuddet går til skolen, fortæller Jeanette Kapper Holtegaard, der sammen med udstillerne, eleverne og lærerne endnu engang kunne glæde sig over det store fremmøde og engagemt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...