Hyggelig dag for både huset, børnene, forældre og andre gæster der deltager

HØRMESTED: Børnehuset Myretuen i Hørmested holdt den 1. oktober 7 års fødselsdag. Det er en begivenhed, som både børnene i huset samt personalet hvert år ser frem til. Der blev givet invitationer ud i nærmiljøet, hvor alle blev inviterede til Åbent Hus fra klokken 14 - 16. Som ved enhver fødselsdag er der altid masser af kage, flag, dejligt humør, masser af grin og ikke mindst gaver til Børnehuset. I år var der dog også gaver til børnene og forældrene, som var et stort fjollebillede af alle børnene og personalet på legepladsen, og det vakte stor begejstring.

Det er altid en hyggelig dag, for både huset, børnene, forældre og andre gæster der deltager. Børnene nyder at vise Børnehuset frem og nyder især at åbne alle gaverne i dagene efter, næsten ligeså meget som de nyder al kagen på selve dagen!

Det er en dejlig tradition, at der bliver inviteret til fødselsdag hvert år. Det er en anden måde at besøge Børnehuset på og komme hinanden ved, både forældre, børn og personale imellem, og det styrker det sammenhold der i forvejen findes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...