HØRMESTED: Som traditionen byder, er der hvert forår modeshow i Erling Christensens store møbelhus. Her viser en række lokale mannequiner den nyeste trend til den kommende forårs- og sommersæson fra modehusene Soft Rebels, Minus, Liberté og Cph Muse.

- Der er totalt udsolgt, så vi må sige, at det er en overvældende succes. Det er dejligt, at så mange er interesseret i at se, hvad der rør sig i modeverdenen både i tøj, sko og støvler, fortæller Birthe Andersen fra EC Møbler.

På catwalken gik Hanne, Inge, Trine, Charlotte, Chanette, Nicole, Mille og Berit mannequiner, og viste 56 forskellige sæt tøj frem for det store publikum. Mannequinerne og tøjet blev som altid præsenteret af aftenens konferencier Per Hejlesen. Vægten var lagt på det moderigtige forårs- og sommertøj til hverdag og fest. Kollektionen var meget varieret. En kollektion der passer til den voksne kvalitetsbevidste kvinde og til den unge moderne kvinde. Modellerne præsenterede også elegante sko og støvler fra firmaerne Shoe The Bear og Stylesnob.

Midtvejs var der pause, hvor der blev serveret sandwich og kaffe med kage. Herefter fortsatte modeshowet endnu en times tid.

Aftenen igennem var der lodtrækning om flotte præmier på indgangsbilletten, og den rette stemningsmusik blev under hele showet leveret af Rasmus Kejser.

Efter showet var der lejlighed til at se nærmere på husets store udvalg af tøj fra modehusene, og mange gjorde en god handel, da der denne aften var store rabatter at hente.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...