BINDSLEV: Der er altid en vej. Det er titlen på foredraget i Bindslev sognehus næste onsdag d. 13. februar. Det er provst Winnie Nørholm Rischel fra Sindal, der kommer med denne lovende udmelding. Man kan sommetider gå fast og være ude af stand til at finde en udvej.

Winnie Rischel blev provst i Sindal i foråret 2015. At være provst betyder, at hun er chef for egnens præster og menighedsråd. Der er nok at se til, men hun er altid nærværende og netop god til at finde en udvej.

Winnie Rischel skriver at, ”Der er altid en vej” – ofte en anden, end vi tror. Med Moses, Jesus og dronning Margrethe på vandring. Et foredrag om at finde vej gennem sit liv.

Med udgangspunkt i én af dronningens nytårstaler samt bibelske skikkelser (Lots hustru, Moses og Jesus) bringes bibelens forkyndelse om håb og nye muligheder i samtale med tidens ængstelighed.

Det bliver spændende at høre Winnie Rischel fortælle om sin måde at tackle tilværelsens små og store udfordringer, slutter meddelelsen fra menighedsrådet i Bindslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...