Sindal Golfklub har sået blomster på stort areal

SINDAL: Sindal Golf Klub er ejer af et areal på ca. 38 ha. Det er naturligvis en pligt for klubben at forvalte området i overensstemmelse med gældende miljøregler.

- Golfklubber har jo generelt et ry som arealejere, der ”sviner med gødning og sprøjtemidler”. Dette er ikke sandheden, og for at sikre miljørigtig forvaltning af arealerne, er golfklubber er underlagt stramme miljøregler. De skal hvert år indberette forbrug af gødning og sprøjtemidler til Miljøstyrelsen. Og Sindal Golf Klub har altid ligget under de gældende grænser for forbrug af gødning og sprøjtemidler, lyder det fra klubben.

Men det er ikke nok for klubben. Hjørring Kommune er Naturkommune, og golfklubben vil selvfølgelig gerne yde et bidrag i den forbindelse. Klubben har derfor sået sommerblomster på et par arealer – i alt ca. 1000 m2. Og en lokal biavler har opstillet et par bistader på arealerne. Det har medført, at golfklubben har fået certifikat som ”Bivenlig golfbane”.

- Dette er blot et enkelt eksempel på, at Sindal Golf Klub forvalter arealerne forsvarligt, lyder det endvidere fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...