To piger fra Astrup og Hørmested på samme ponyhold ved weekendens mesterskaber i Frederikshavn

SINDAL: I Frederikshavn er der den kommende fredag, lørdag og søndag danske mesterskaber for ponyhold. Det er 9. år i træk, at Frederikshavn Rideklub holder stævnet. Det er et kæmpe arrangement, hvor landets bedste ryttere i ponydressur dyster om Danmarksmesterskabet. I alt deltager 36 hold med 144 ekvipager i det store stævne.

Blandt de udtagne er grandkusinerne Josephine Olivia Frandsen fra Astrup og Mira Maja Frandsen fra Hørmested. Grandkusinerne har været så dygtige, at de har kvalificeret sig til mesterskabet, endda på det samme hold, og det er noget af det største en ponyrytter i dressur kan opnå.

Josephine Olivia Frandsen er 16 år og rider på Holmens Juulius, der er en 8 år gammel kategori 1 pony. Josephine har med Holmens Juulius tidligere deltaget i mesterskaber, blandt andet er det blevet til en 2. plads til Distriktsmesterskabet for Nordjylland.

Mira Maja Frandsen er 13 år og rider på Kongsgodsgårds Avatar, en kategori 3 pony på 7 år. Mira har også deltaget i mange forskellige stævner og opnåede i år en 9. plads til DM i individuel ridning på Fyn.

Nu gælder det Danmarksmesterskabet for hold i ponydressur, hvor grandkusinerne sammen med Cecilie Johannsen og Sofie Mahon skal dyste om guld, sølv eller bronze til mesterskabet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...