SINDAL: Håndboldboldens dag i lørdag over hele landet kom også til. Sindal.

JHF og DGI i samarbejde lavet en landsdækkene kampagne, der skulle lokke voksne, unge og børn ud i hallerne og forsøge sig med håndboldspillet.

- Sindal IF håndbold afdeling var naturligvis også med, vi havde dog valgt at sætte fokus på de 5 til 9 årige. Fra kl. 09.00 til 12.00 havde de mulighed for at komme i Sindal-Hallen og prøve kræfter med håndbold, fortæller Mogens Fonseca fra Sindal IF Håndbold.

Det blev en stor succes, hele 26 friske piger og drenge havde lyst til at bruge 2 timer i hallen. De fik bla. lov til at øve sig i at kaste og gribe en bold, skyde på mål, se hvor hårdt de kunne skyde, og prøve at spille kamp, undervejs var der pause med frisk frugt og juice, så kunne alle godt klare sig igen. Som afslutning fik alle mulighed for at få en sej håndbold tatovering, et diplom, og en superflot plakat.

- En super dag for alle, og håndboldafdelingen håber naturligvis at vi ser alle igen når vi starter træningen op igen. Hvis man skulle få lyst til at prøve kræfter med håndboldspillet, så kan man se træningstiderne på www.Sindalif.dk, afslutter han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...