Signerer eventyrdigterens ”Nattergalen”, som Esben Hanefelt har lavet illustrationer til

MYGDAL: Esben Hanefelt besøger Galleri Mygdalhus, Skagen Landevej 658, Mygdal lørdag 24. november fra klokken 13 til 16.

Hanefelt vil læse prologen fra H.C. Andersens ”Nattergalen” - efterfølgende er der bogsignering.

- Mygdalhus er glade for, at kunne præsentere den nye bog med illustrationer, prolog og epilog af Esben Hanefelt, fortæller Birgit Hedegaard fra Mygdalhus.

Hanefelt har illustreret eventyret om Nattergalen.

I H.C. Andersens klassiske eventyr hører vi fortællingen om kejseren af Kine, der elsker nattergalens smukke sang. En dag får kejseren foræret en mekanisk fugl i det pureste guld. Den mekaniske fugl kan synge, når den bliver trukket op – og snart er den ægte nattergal glemt. Men da kejseren ligger for døden, og den mekaniske fugl er gået i stykker, kommer den rigtige nattergal flyvende, og synger så smukt, at kejseren bliver rask.

”Fra alle verdens lande kom der rejsende til kejserens stad, og de beundrede den, slottet og haven, men når de fik nattergalen at høre, sagde de alle sammen: Den er dog det bedste!”

Ud over Nattergalen kan du læse prologen og epilogen til H.C. Andersens eventyr – skrevet af Esben Hanefelt. Heri fortælles der om verdens skabelse – ikke mindst om dengang nattergalen blev til. Bogen afsluttes med en epilog om den dag H.C.Andersen redder en nattergal og fanger idèen til sit berømte eventyr.

Hele bogen er illustreret af kunstneren Esben Hanefelt.

Esben Hanefelt er kendt for sine maleriers fabelagtige univers. Hans arbejdsområde favner bredt, og han har udført udsmykningsopgaver for Royal Copenhagen og den danske folkekirke. Han har illustreret en række bøger bl.a. Selma Lagerlöfs ”Legenden om Juleroserne”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...