Børn og voksne skulle cykle uafbrudt i to timer på en 1 kilometer lang rute

LENDUM: KFUM spejdernes cykelsponsorløb den første lørdag i september er et fast indslag i Lendum, og i år var der også ”Hyggelørdag” med bagagerumsmarked arrangeret af Dagli’Brugsen.

Hyggedagen startede allerede klokken 9 med kaffe og rundstykker. Herefter var der god tid til at handle i Brugsen, der i dagens anledning havde flere gode tilbud. Til børnene havde Brugsen arrangeret tre forskellige konkurrencer. En Skattejagt rundt i Brugsen, en speciel børnekonkurrence og en Haribo konkurrence om en flot sportstaske.

Imens der blev handlet og børnene forlystede sig med de forskellige konkurrencer, gjorde Birgit og Jørgen Toft Jensen grillen klar, så de kunne servere pølser til frokost og resten af dagen.

- Det er helt vildt så mange pølser, vi sælger. I løbet af de første timer har vi solgt mindst 200 stykker, og der er stadig flere timer til lukketid, fortæller Jørgen Toft Jensen, der er en af Brugsens mange frivillige medarbejdere.

På Soltorvet gjorde spejderne klar til det store cykelsponsorløb, og klokken to blev 20 børn og voksne sendt ud på det to timer lange cykelløb, hvor der skulle køres så mange omgange á 1 km som muligt.

- Cykelløbet plejer at giver et pænt tilskud til spejderarbejdet. I 2018 kørte 28 ryttere 9.500 kroner ind. Jeg håber, at vi kan ramme nogenlunde det samme i år, fortæller gruppeleder Claus Dalmose.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...