Nu kunne bestyrelsen for Tolne Skovpavillon ikke vente længere med at få den nyrenoverede Staklade officielt indviet, for bygningen har været i brug siden april måned, selvom den ikke er helt færdig udvendig. Der mangler kun lidt, nemlig nogle porte der kan skydes for dobbeltdørene, så salen kan mørklægges, når der vises film og lysbilleder i Stakladen.

Indvielsen af Stakladen skete fredag den 23. august, og det foregik på bedste måde med taler og snoreklip. Formanden for Foreningen Tolne Skovpavillon, Asbjørn Rødkær Nielsen, fortalte kort om forløbet med renoveringen, der startede sidst i oktober 2013 med ideer om, hvordan den gamle Glassal kunne komme til at se ud. Efter megen snak og forslag fra arkitekten kan resultatet nu ses, og det er Foreningen meget godt tilfreds med.

Dernæst holdt Hjørring Kommunes borgmester, Arne Boelt, en tale, hvor han takkede bestyrelsen for det store arbejde med renoveringen og det fine resultat, der er opnået. Borgmesteren nævnte også de sponsorer, der havde gjort det muligt at få renoveret den gamle Glassal, og her har Hjørring Kommune været en god sponsor sammen med Den A.P. Møllerske Støttefond, Realdania, EnergiNord fonden, Tolne Skov ApS der også har sponseret træ til bygningen, LAG, KristenDemokraterne og Part Nord Revision i Frederikshavn.

Derefter var det Birte Pedersen, der fik det ærefulde hverv at klippe snoren og dermed indvie Stakladen. Valget faldt på Birte, for hun er en af de personer, der er kommet meget i Tolne Skovpavillon og Glassalen, da hun har været servitrice blandt andet på Tolne Kro.

Resten af den officielle åbning foregik indenfor i Stakladen, hvor Anettes Festservice havde dækket op til dem, der havde været med til at rive den gamle Glassal ned eller havde været med til at få den nye Staklade op at stå, og det gjaldt både håndværkere og sponsorer.

Inden menuen holdt formanden for Tolne Skov ApS Henrik Hougård en kort tale og takkede også for indsatsen med renoveringen af den gamle Glassal og samtidig lovede han, at søerne nedenfor Tolne Skovpavillon vil blive renset op.

Formanden for Foreningen Tolne Skovpavillon fik overrakt en gave som tak for de mange timer, han har brugt under renoveringen for at se, hvad der blev lavet, og om det blev lavet godt nok, og tale med håndværkerne når der var problemer.

Ved ottetiden spillede bandet Version 1.0 op til dans til langt efter midnat, så Stakladen blev indviet på en fin måde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...