Showet er en kombination af foredrag, koncert, fællessang og gudstjeneste

SINDAL: På søndag den 10. november klokken 10 er der god musik i Sindal Baptistkirke. Her venter en oplevelse ud over det sædvanlige nemlig multishowet ”I Walk the Line” om livets vilkår med musik af Johnny Cash. Showet er en kombination af foredrag, koncert, fællessang og gudstjeneste. Der er gratis adgang, og alle er velkommen.

De optrædende, Jan Kaas Henriksen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard, Jan Bergl og Jan Kornholt, er sangere og musikere fra Købnerkirken på Amager. De har sammensat et repertoire af de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash sange.

Johnny Cash, der blev født i 1932 og døde i 2003, er en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ”The man in black” med den dybe stemme, de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i kriseperioder med skilsmisse og stofmisbrug. De personlige kampe og troen er centrale emner i Johnny Cash sange.

Sangene bliver det primære indhold i et varieret program på halvanden time. Mellem sangene vil beretninger fra Johnny Cashs liv blive fortalt i ord og billeder. Publikum kan følge med i det trykte program og teksthæfte med alle sangene. Teksterne vises også på storskærm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...