SINDAL: Det gik ikke stille for sig, da elever, lærere og teknisk personale på Sindal Skole fejrede den sidste skoledag inden juleferien. Der var optræden af lærerne, det tekniske personale, musik og sang af eleverne samt kaskader af konfetti.

Det er en gammel tradition på skolen, at den sidste dag inden juleferien fejres med optrin af forskellig slags. Skolens omkring 500 elever var samlet i festsalen og var spændte til bristepunktet, for hvad mon lærerne havde fundet på af løjer i år. Det viste sig at være en grum historie, der inddrog doktor Schwartz og julemanden Nicolas fra julekalenderen ”Tvillingerne og Julemanden”, Theo fra ”Theo og den magiske talisman” samt Gertrud og Oluf Sand fra ”The Julekalender”.

Historien starter på doktor Schwartz værksted, hvor Theo lander i kaminen. Da doktor Schwartz pludselig dukker op, gemmer Theo sig. Han bliver rystet, da han hører, at doktor Schwartz vil afskaffe julen, og til det skal han bruge tre ting. En hær af rotter, en fløjte og et stærkt symbol på julen som et juletræ. Herefter starter forvekslingerne, hvor Nicolas, Theo, Gertrud og Oluf Sand, Erling og monsterrotter hvirvles ind i et forrygende eventyr, der heldigvis ender godt og fredfyldt.

Indimellem var der sang og musik med elever fra ”Broadway-klassen”, der havde sammensat et band til lejligheden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...