Ansøgningsskema kan hentes i genbrugsbutikken i Nørregade

SINDAL: Hvert år hjælper Røde Kors i Sindal mange børnefamilier til en bedre jul gennem Julehjælpen, der eksempelvis kan bestå af et gavekort til dagligvarer eller en kurv fyldt med julens madvarer og en lille gave til børnene. På denne måde får børn og voksne en juleaften som de fleste andre familier.

- Det betyder rigtig meget, at vi kan give julehjælp til nogle trængte familier. Julehjælpen betyder, at de kan slippe bekymringerne for en stund, og det er de meget taknemmelige for, fortæller Kirsten Sørensen fra Røde Kors Genbrugsbutik i Sindal.

Ansøgningsskema til Røde Kors Julehjælp kan nu hentes i Genbrugsbutikken i Nørregade. Det udfyldte ansøgningsskema skal afleveres samme sted inden lørdag den 1. december. Familier, der har ansøgt om julehjælp, får besked om ansøgningen er imødekommet efter den 10. december.

- Da vi rigtig gerne vil hjælpe så mange familier som muligt, vil jeg opfordre til, at der kun søges om julehjælp ét sted, så er der flere, der kan få glæde af julehjælpen, siger Kirsten Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...