Børnene er vilde med at besøge Nissegrotten, hvor der er gratis guf og konkurrencer

MOSBJERG: For mange familier kan julestemningen ikke rigtig indfinde sig, før de har besøgt det hyggelige Juleland på Stenderupgaard, der ligger på vejen mellem Mosbjerg og Tolne. Det er Gretha og Ove Hansen, der fra på fredag den 15. november til og med mandag den 23. december slår nissedøren op fra klokken 10 - 16 for besøgende til julehygge med familie og venner i de stemningsfulde omgivelser midt i den flotte natur med skov og sø.

Der er noget for hele familien. Børnene er vilde med at besøge Nissegrotten, hvor der er gratis guf, og de kan deltage i konkurrencer, sidde i kanen med Rudolf med den røde tud i front, snakke med hønsene og være med til at vælge det helt rigtige juletræ blandt de 65.000, der er på det 35 ha store naturområde.

Hver dag er der gratis hjemmebagte småkager og kaffe på kanden i Julehytten, hvor Gretha laver kreative og dekorative juledekorationer. Og fredag den 29. november åbner Julia og Julle for salget af hjemmelavede æbleskiver, gløgg og kakaomælk i Julles Hytte, der herefter har åbent hver fredag, lørdag og søndag til og med den 22. december.

Det er efterhånden en fasttømret tradition, at der er ”Jul på Stenderupgaard” hvert år i november og december måned, hvor der er åbent for salg af skov-selv-juletræer, der alle er af sorten Nordmannsgran, flotte hjemmelavede juledekorationer samt kranse, pyntegrønt og andre pynteting både til ude og inde.

Da området er stort, tilbyder Ove Hansen, at familierne kan låne en ATW eller en UTW med hænger, så de kan komme rundt og udvælge det perfekte træ. Mangler man en juletræsfod til træet, er det ikke noget problem, for Ove designer og fremstiller flotte juletræsfødder i forkromet stål med tre forskellige hulstørrelser. Det er også muligt at udvælge sit juletræ allerede nu, sætte en mærkeseddel på træet og vente med at fælde det til umiddelbart før juleaften. Så er man sikret et funklende frisk træ til julen.

Besøgende er også velkommen til at gå en tur i det store naturområde omkring Stenderupgaard med den smukke sø.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...