Par med grønne fingre bød indenfor på Skovlyvej i weekenden

SINDAL: Der var i weekenden 10.000 m2 åben have hos Bine Madsen og Vagn Krogholm på Skovlyvej i Sindal, altså et område man nok kunne bruge et par timer i.

Men regnen gjorde, at en paraply var påkrævet for, at de besøgende kunne nyde den smukke store have fuldt ud. Man kunne også få en snak om haven i udestuen - eller høre Vagn Krogholm fortælle om planterne i drivhuset.

Vagn Krogholm er egentlig dyrlæge, og har haft haven som sin store interesse i sin fritid og begyndte allerede for 30 år siden at anlægge haven.

Landbohaven Skovly er omgivet af skov med mange forskellige træer, som Vagn Krogholm selv har sået, både lind, ahorn, birk og gran. Han har også selv formeret sine egne rhododendron og azalea og så selvfølgelig stauderne. Der er mange store staudebede, løgplanter. Der er en del forskellige roser, mange hostaer, stedsegrønne træer og buske, brede græsgange. Køkkenhave, frugthave, drivhus og ca. 600 rhododendron, der er samlet i den ene side af haven.

Haven Skovly er med i Sindal og Omegns Havekreds som er en aktiv lokal kreds af Haveselskabet, der har stået for Åben Have arrangementerne.

Interesserede kan besøge haven efter aftale, også selskaber og havekredse er velkommen, oplyser Vagn Krogholm

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...