Otte dage med musik blev rundet af fredag aften med fest og masser af mennesker

HIRTSHALS: Hver sommer er der Musik Under Trappen i uge 30 i Hirtshals. I år er det 21. gang det store arrangement afholdes. I løbet af 8 dage er der 30 koncerter alle med fri entre.

Konceptet er at tilbyde gode musikoplevelser i en kombination mellem mere eller mindre kendte navne. I år var hovednavnet om onsdagen Hjalmer og Hardinger Band. Alle undtagen hovednavnene optræder ganske gratis bortset fra en fadøl og et par pølser backstage.

Også i år har hele arrangementet været en bragende succes, som blev afsluttet fredag aften med blandt andre det fremadstormende Kejser Larsen Band fra Sindal/Hjørring. Bandet har for tiden travlt med at give koncerter blandt andet i Mariehaven i Ansager og i hele Vendsyssel. Populariteten fremgår af de konstante førstepladser på Dansktoppen, og for andet år i træk blev bandet kåret med Familie Journals Læserpris.

Kejser Larsen Band spillede også til årets Skagen Festival for fulde telte både på Havne- og Torvescenen. Musik Under trappen blev afrundet med bandet No Good, der skabte en gedigen fest både i og udenfor teltet - og flydte dansegulvet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...