Præstegårdsfestival i Ugilt med masser af boder

UGILT: I Den Gamle Præstegård i Ugilt sker der igen noget spændende. Fredag den 30. og lørdag den 31. august afholdes der for fjerde gang Præstegårdsfestival. Det er endnu engang Dansk Norsk Forening i Vendsyssel og Den Gamle Præstegård, der præsenterer en festival med alsidig musik og salgsboder med kunst, snurrepiberier, antikke genstande, nips og meget andet samt mad og brygmester Kjell Røberg-Larsens specielle ”Festival Øl”.

Festivalen indledes af borgmester Arne Boelt fredag aften med koncert i Ugilt Kirke klokken 19.00. Til denne gratis koncert kan Rameau-ensemblet fra Kongelige Norske Marines Musikkorps og den fransk-norske guitartrio Franor opleves. Det er en trio, der tager publikum med på en rejse i den klassiske guitars univers. Publikum kan glæde sig til en varieret og spændende koncert med toner fra tre guitarer og den Norske Marines Rameau-ensemble, musik der nok vil overraske og bevæge de fleste.

Lørdagens festival med Musik, Hygge og Marked begynder klokken 13.00 med åbningstale af kulturkonsulent Leif Lund Jakobsen, og herefter er der i løbet af dagen musik med Rameau-ensemblet fra Kongelige Norske Marines Musikkorps, Fazz And His Jazzcrusaders fra Danmark, norske Kjellsen Bandet samt norske Hengsrø Smie. Festivalens konferencier er igen i år Per Nørgaard Sørensen.

Foruden de mange andre aktiviteter kommer der også damer fra Norge og laver norsk ”færgemad” Sveler, som er store bløde norske pandekager og norske Lefser. Med dette store program er der lagt op til en spændende Præstegårdsfestival 2019 i Den Gamle Præstegård i Ugilt. Der er noget både for børn og voksne.

Præstegårdsfestivalen er arrangeret med økonomisk støtte af Hjørring Kommune, der gør det muligt at tilbyde fri entre både til kirkekoncerten fredag aften og til lørdagens festival i Den Gamle Præstegård.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...