Anne Skotte har gennemgået en grundig oplæring hos erfarne kollegaer og har fået certifikat på sin uddannelse

SINDAL: På Nordvangen i Sindal ligger Vendsyssels eneste klinik til permanent hårfjerning. Det er 52 årige Anne Skotte, der har åbnet en klinik på hjemadressen.

- Der er flere og flere både kvinder og mænd, der har udfordringer med uønsket hår forskellige steder på kroppen og i ansigtet, som ønsker at blive problemet kvit. Derfor har jeg åbnet klinikken ”Permanent hårfjerning Vendsyssel”, og jeg er den eneste i Vendsyssel, fortæller Anne Skotte.

Anne Skotte har kvalifikationerne i orden, da hun har gennemgået en grundig oplæring hos erfarne kollegaer og har fået certifikat på sin uddannelse. Hårfjerningen foregår med den nyeste tyske laserteknologi, hvor laserhovedet bliver afkølet under behandlingen. Laseren er designet til at udsende en speciel frekvens, der er tilpasset, så den kun går ind og skader hårets celler, så der ikke vokser nye hår frem. Huden tager ikke skade af behandlingen. Da laserhovedet er vandkølet, gør behandlingen ikke ondt.

- Hår vokser i cyklusser, og derfor kommer nye hår frem på forskellige tidspunkter. En laserbehandling kan ikke fjerne de hår, der ikke er begyndt at vokse frem endnu. Derfor er det ofte nødvendigt med cirka 8 til 10 behandlinger, og nogen gange flere, før et område er helt fri for hår. Herefter er det kun nødvendigt med 1 - 2 behandlinger om året, siger Anne Skotte.

At få fjernet hår permanent er et godt vinterprojekt, for man må ikke få sol og i samme periode få fjernet hår. Ingen sol eller solarium 7 dage før og efter en behandling, og der skal gå 4 uger mellem hver behandling.

- Jeg laserbehandler jeg både kvinder og mænd i alle aldre og på alle områder af kroppen, hvor der er uønsket hårvækst. Det gælder for mænd på ryggen, brystet, skægget, det intime område med mere, og for kvinder ansigtshår, armhuler, ben, det intime område, brazilian, helt eller delvist med mere, udtaler Anne Skotte.

Klinikken har åbent mandag og onsdag fra 9 - 19. Tirsdag og torsdag fra 9 - 16 samt efter aftale. Tidsbestilling sker online på klinikkens hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...