Der blev spiller masser af godt golf - begge dage blev der spillet i syv rækker

SINDAL: I weekenden var der klubmesterskaber i Sindal Golf Klub. Der blev spillet godt golf både lørdag og søndag. Begge dag blev der spillet i syv rækker.

Lørdagen begyndte med herre-rækken, som slog ud klokken 8 på deres første runde - herefter kom damerne, herre senior, dame senior, herre veteran, dame veteran og juniorne - herefter gik herrerne ud på deres anden runde.

Der blev spillet godt golf, men vejret var også perfekt til golf lørdag - solen skinnede fra en skyfri himmel, og der var næsten ingen vind.

Efter runderne blev der beregnet cuts, så man kunne se, hvem der skulle deltage om søndagen. I Sindal Golf Klub går halvdelen videre til søndagens runder.

Søndagen bød ikke på så godt vejr som lørdagen - men det holdt dog tørt, dog kom der lige fem minutters dryp i starten af matchen.

De første, der gik ud søndag, var klubbens juniorer, herefter dame senior, herre veteran, dame veteran, herre senior, damer og sluttende med herrerne. Det blev nogle drabelige dyster, da der for nogens vedkommende var noget, der skulle hentes i forhold til lørdagens runder - men igen blev der spillet godt golf.

Da alle runder var færdigspillet, var der præmieoverrækkelse til de tre bedste i hver række, og herefter blev de nye klubmestre hyldet. Dagen sluttede af med et trefoldigt leve for Sindal Golf Klub og de nye klubmestre efterfulgt af det berømte SGK.

Vinderne i alle rækker:

Herrer

1. Otto Sort 227 slag

2. Lasse Petersen 229 slag

3. Kim Kronborg 233 slag

Damer

1. Susanne Nielsen 177 slag

2. Carina Lykke Eriksson 193 slag

3. Freja R. Poulsen 210 slag

Herre Senior

1. Henrik Thomsen 174 slag

2. Søren Lerche 175 slag (bedst på de sidste 9)

3. Jørgen Hove 175 slag

Dame senior

1. Lone Fjeldgaard 191 slag

2. Helle Andersen 207 slag

3. Helle Hove 210 slag

Herre veteran

1. Alex Haandbæk 175 slag

2. Leif Magersholt 176 slag

3. Mogens Ellegaard Petersen 177 slag

Dame veteran

1. Lisbeth Kveiborg 183 slag

2. Kirsten H. Christensen 197 slag

3. Tove Mikkelsen 200 slag

Junior

1. Simon Bøgh 180 slag

2. Magnus Stubben 205 slag

3. Jonas Stubben 206 slag

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...