LØRSLEV: Lørslev Cafe og Kulturhus har fået en ny overdækket terrasse med infrarød varme. Den indbyder til mange forskellige arrangementer. Terrassen blev for nylig indviet med et overdådigt grillarrangement, og nu inviterer Lørslev Cafe og Kulturhus til en spændende terrassekoncert tirsdag den 2. juli med den populære duo Faze’N’Mir, der spiller dansk folk/blues musik.

Duoen består af Mir Bredberg Weber, som er hjemvendt efter en længere årrække i USA, og

Henrik ’Faze’ Nybo, der i mange år været en aktiv del af den danske folk/blues scene.

De to startede samarbejdet i foråret 2015 og har siden skrevet og arrangeret egne sange og musik. Faze’N’Mir mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående.

Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet. Duoen har trods dens korte levetid høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog.

Duoen har i de forløbne år spillet mange steder. I flæng kan nævnes Industrien i Årup, Mariefestival ”Marie Allstars”, Jazzhus Dexter i Odense, Strib Vinterfestival, hovedscenen på Uldum gadefestival, Tøjhuset Fredericia, Århus festuge, Back to the Roots Festival og Visor i Vittsjö.

Arrangementet begynder klokken 17.30, hvor Cafeen har sørget for en fantastisk lækker sommer tapas, som består af 7 små lækre anretninger med brød og smør. Drikkevarer kan købes i huset. De, der ikke ønsker at deltage i spisningen, møder blot op til koncerten klokken 19.00.

Der er lagt op til en hyggelig aften i Lørslev Cafe og Kulturhus med god mad, musik og plads til en swing-om i den lyse sommernat.

Uanset om man ønsker at deltage i spisningen eller blot kommer til koncerten vil arrangørerne meget gerne have tilmelding senest på fredag den 28. juni på telefon 2899 4479 eller mail hhod74@gmail.com.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...