LENDUM: Lendum i forårshumør.

Det skriver Grethe Nielsen fra Lendum Kultur & Borgerhus i en pressemeddelelse om kommende aktiviteter i byen.

Der var ikke stille Lendum Kultur & Borgerhus, da Ole Gas, den bedste Kim Larsen entertainer, gik på scenen sidste torsdag.

- Med 110 musikglade tilhørere var der godt gang i sangstemmerne hele aftenen. Inden Ole Gas gik på scenen blev alle bespist med Solvej´s tapas og alle fik hygget og snakket inden musikken tog over. Nogle stykker fik også rørt benene en del, fortæller hun.

Bestyrelsen i Lendum Kultur & Borgerhus har allerede lagt en ny koncert ind i kalenderen og det er Irsk aften den 5. oktober med McGuinness.

Kirken i Lendum er også med på koncert konceptet. Den 14. marts er der Cash i kirken. Karsten Holm og hans 3 musikere kommer og leverer en aften med sange af Johnny Cash samt de kendte Get Rythm og Ring Of Fire.

Næste arrangement er Affaldsdag søndag d.31 marts, hvor borgerforeningen håber at rigtig mange vil støtte op. Naturstyrelsen leverer affaldssække, men man må gerne iføre sig gule refleksveste og handsker, hvis man har dette. En opsamlings tang eller rundstok med et søn i enden er også et effektivt redskab denne dag. Til frokost er der pølser og øl/vand på Soltorvet til alle, som hjælper.

I marts / april kommer bestyrelsen også rundt og sælger medlemskort.

Forårsfesten den 6. april i hallen med Bjørn & Okay og Kandis er som sædvanligt et tilløbsstykke og billetterne er revet væk i løbet af no time, som de har været siden 1984.

- Helt fantastisk, men det er nok fordi alle detaljer er gennemtænkte og intet er overladt til tilfældighederne. Den ros hører man helt fra Skagen til Sjælland, skriver Grethe Nielsen.

Midt i april er det damerne, som der kræses om. Der er Kvindeaften den 17. april med Modeshow. Frisør Willy har igen i år lovet at sætte håret på modellerne. De 9 lokale modeller i alderen fra 25 til 83 år, vil vise tøj fra blandt andet Vero Moda, Jdy, Sisters P, 2-Biz, Minus, Demin Hunter, Ichi, Soaked in luxery, Soja, Ze-Ze, Masai,Cream, Zhenzi, Signal, Skovhuus Brandtex, Signatur, ciso , Monugl, House of soul, Pavement og soon. Der er tøj i alle størrelser fra str. 34 - 56.

- Forårets trend både til hverdag og fest vil blive vist, fortsætter hun. Der er også penge at spare den aften.

Modellerne vil bære smykker fra Gade & Juul. I år vil Janni Bang også være til stede med salg af Forever Living produkter. Billetter skal købes inden 10. april. Begrænset antal pladser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...