LØRSLEV: Bestyrelsen i Lørslev Cafe og Kulturhus har længe haft et ønske om en overdækket terrasse i haven i forbindelse med det nybyggede redskabshus. Det er nu lykkedes at få ønsket opfyldt ved hjælp at de midler, Kulturhuset fik fra Hjørring Kommune i forbindelse med at levere arbejdskraften til nedrivning af to ældre garager.

Nu råder Kulturhuset over et nyt redskabshus på 45 kvadratmeter samt en overdækket terrasse på 80 kvadratmeter med flisegulv. Her er det tanken at afholde diverse grillarrangementer, små hyggelige koncerter og måske et foredrag på en lun sommeraften. Mulighederne er mange. Med hjælp fra Landsbyrådet, micro sponsorater samt forskellige gavmilde givere, er der indkøbt helt nye borde og stole samt etableret lys og infrarød varme.

Terrassen blev indviet med et stort familie spis-sammen-grill-arrangement, i forbindelse med den nyligt afholdte festuge. Aftenen blev indledt af ”Mandfolk på Mountainbike”. En ny klub i Lørslev bestående af omkring 27 MTB-ryttere, der cykler for motionens skyld hver onsdag aften og lørdag formiddag. Alle er velkommen til at være med. Det koster ikke noget, blot kontakt Alex Jensen på telefon 24 24 01 31 for nærmere oplysninger. Da klubben har lånecykler, kræves det kun, at man selv anskaffer en cykelhjelm.

De mange MTB-ryttere blev sendt afsted på en 11 km lang rute i området omkring Lørslev og Ilbro, hvorefter rytterne tilsluttede sig grillarrangementet.

Det næste store projekt, der er på bedding, er energirenovering af huset, hvor det i første omgang er stuen, gulve, vinduer og døre samt toilettet, der bliver renoveret. Herudover laves der handicapvenlige adgangsforhold til bådet huset og toilettet. Økonomien til renovering er på plads. Det er de såkaldte møllepenge, der finansierer renoveringen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...