Virksomheder i bøde Løkken-, Hirtshals- og Sindal-området har fordoblet netto-omsætning

VENDSYSSEL: Forleden kårede Dagbladet Børsen 183 gazelle-virksomheder i den nordjyske region, hvilket er 12,3 procent flere end sidste år. Gazellekåringerne går til virksomheder, der som minimum har fordoblet deres nettoomsætning over de seneste 4 år.

Væksten sker ikke bare i de største byer i regionen, men også udenfor. Således er der fire virksomheder fra Hirtshals og Bindslev område med på listen:

* Lerøy Schlie A/S

* H. Jespersen/P.L. Service A/S

* Fiskeauktion Nord ApS

* Top Food A/S​

En femte gazelle-virksomhed ligger i Løkken, nemlig BC Industri ApS.

Opgørelsen fra Børsen viser også, at to virksomheder i Sindal-området er repræsenteret: To virksomheder i området omkring Sindal er gazeller for første gang - Sigholm Transport A/S og Greenway-Denmark ApS.​

Gazellevirksomhederne er ifølge Niels Lunde, chefredaktør på Børsen, en vigtig del af den drivkraft, der skal sikre fremtidens vækst og velstand i Danmark.

- Vi har oplevet en markant vækst i de nordjyske Gazeller i 2018. Det er en stærk indikator på, at opsvinget har bidt sig fast i regionen. Gazellerne i Nordjylland har knækket vækstkoden og har samlet set øget antallet af medarbejdere med 19,1 pct. i regionen inden for det seneste år. Så når mange taler udflytning og udkant, så skal vi anerkende og fejre de virksomheder og virksomhedsejere, der viser, at vækst handler om den gode idé og en effektiv eksekvering, siger Niels Lunde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...