SINDAL: - Tiden går alt for stærkt. Derfor er det også svært at forstå, at der allerede er gået 3 år siden LOOP Fitness Sindal på Nørre Torv slog dørere op for første gang. Siden da har medlemmerne strømmet til, og Centret har været i en konstant udvikling, og antallet af medlemmer har været støt stigende gennem de tre år, skriver den daglige leder Jakob Køster i en mail.

I anledningen af Centret fødselsdag har LOOP i Sindal Åbent Hus på lørdag fra kl. 9 til 1, hvor Jakob Køster, vil stå klar til en rundvisning, et rigtig godt tilbud på indmeldelse og lidt godt til ganen.

Måske er det ikke lige oplagt at begynde den sunde livsstil her midt i december, hvor fristelserne står i kø, men hvorfor ikke kridte banen op og tage tilløb til at genfinde den sunde balance. I LOOP Fitness Sindal handler det ikke om at se godt ud - da handler om at have det godt med sig selv.

Jakob Køster understreger, at der har plads til alle, og at alle skal føle sig velkommen i Centret, og det stigende medlemstal underbygger, at der er noget om snakken.

Det gode tilbud, 1 krone for den første måned uden oprettelsesgebyr, gælder kun lørdag, og prøvetimen er gratis. Alle er velkommen til at kigge forbi mellem kl. 9 og 11!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...