Sarah, Liza og deres mor Margrethe Weidick, der løb med sejren.

SINDAL: I lørdags var der igen Loppe- og Hyggelørdag på Bytorvet i Sindal arrangeret af Sindal Idrætsforening, Sindal Udviklingscenter og Sindal Borgerforening. Denne gang var dobbelt så mange kræmmere i forhold til det første loppemarked, så Bytorvet var pænt fyldt op, og det tiltrak mange besøgende.

Igen bød Jane Sko på rundstykker, og Café Fiehn serverede kaffe til alle, og til middag solgte Sindal Idrætsforenings Fodboldafdeling pølser fra den store grill. Som noget nyt kom Rideklubben Tyrsig med et par ponyer og tilbød børnene gratis rideture, og ved Engvej på Amager var der mulighed for at se Sindal fra luften med Sima Helikopter.

Blandt de mange loppestader var der afstemning om at blive kåret som Årets Loppebod. Det blev Sarah, Liza og deres mor Margrethe Weidick, der løb med sejren. De var blevet udvalgt på grund af bodens store alsidighed. Formanden for Sindal Udviklingscenter, Anette Jensen, overrakte en flot præmie bestående af et skærebræt, en keramikskål og en flaske vin til familien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...